FETTREDUCERING

Nuförtiden finns flera alternativa metoder för en slankare figur och vi använder bland annat Coolsculpting – vad innebär en sådan behandling?

Resultatet är permanent, vilket tidigare alltid krävt kirurgiska ingrepp. Nu slipper du riskfyllda operationer. Det är helt ofarligt! Apoptos (naturlig celldöd) är helt normal prosess som sker i vår kropp dygnet runt året om. Fettceller är extremt känsliga för kyla. Genom en patenterad teknologi, Cryolipolysis, kyls fettlagret under huden ner kontrollerat så att fettcellerna fryser och dör. Annan hudvävnad påverkas inte. Kroppen transporterar sedan bort de döda cellerna på naturlig väg och fettlagrets tjocklek minskar gradvis. Processen ger en synbar och mätbar minskning av fett på den del av kroppen som har behandlats.

Resutatet ser man efter några veckor. Det har under de senaste åren utförts runt en miljon Cryolipolysis behandlingar över hela världen. Cryolipolysis tillverkas i Europa och har medicinsk CE-märkning.

CELLULITER

Besväras Du av celluliter och vill få en cellulitbehandling som fungerar.
Ny metod för behandling av celluliter – RF och Ultraljud.

Vad är celluliter?
Celluliter är en vanlig hudåkomma som skapar ett gropigt utseende och uppstår efter förändringar som sker i det översta fettlagret under huden. Fettcellerna blir förstorade och antar oregelbundna former samtidigt som de flexibla kolumnerna med kollagenfibrer mellan cellerna blir stela och sköra.
På grund av denna styvhet dras huden in på vissa ställen samtidigt som de förstorade fettcellerna puttas undan och skapar utskjutningar på andra områden. Detta resulterar i en gropig yta som kallas celluliter.

Hur fungerar behandlingen?
RF och Ultraljud används tillsammans för att reparera kollagenet och samtidigt påverka fettet i de förstorade fettcellerna så att de återgår till en mer normal storlek. Detta sker genom att göra fettmolekylerna mer flytande och öka fettcellsmembranets genomträngningsförmåga.
RF och Ultraljud behandling består vanligtvis av 10 behandlingar, två gånger i veckan i 5 veckor.

Patienter som har behandlats med RF och Ultraljud har fått förbättrad hudkvalitet och mindre apelsinhud. Huden känns uppstramad och kläderna sitter bättre. Studier visar även på en viss minskning i omkrets av det behandlade området.

Kontakta Mellby Kliniken

Kontakta oss om du har frågor om våra behandlingar, produkter, maskiner eller utrustning. Du kan ringa oss på 0734 - 39 30 11 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

15 + 15 =