UTBILDNING VIA MELLBYKLINIKEN AB

Är ett väl etablerat företag som utbildar endast för de maskiner som visas under maskiner inom hela Sverige, Danmark och Norge som vill försäkra sig om att blir utbildad och diplomerad sådan. Denna populära intensivutbildning består av:

Bli diplomerad utbildad

En Diplomerad som kan visa att du har en utbildning har under de senare åren blivit allt vanligare och är idag en naturlig del av behandlingen för många olika patientgrupper. Fördelarna är många för såväl som kund.
*Snabb och effektiv behandling
*Ökad patienttillfredsställelse
*Fysisk lättnad för dig
*Positiv publicitet och därmed fler kunder

Mellbykliniken AB erbjuder kurser

Under kurserna får du all kunskap du behöver för att komma igång med den utrustning du är intresserad av och under kurserna varvas teori med praktik för att du ska bli varm i kläderna innan du börjar arbeta själv med de olika maskinerna. Kursutbildningen är normalt endagskurs men gäller det flera maskiner så kan det vara två dagar.

Vid inköp eller hyra av maskiner

Är utbildning utan kostnad av den maskinen som har inköpts eller hyr. Efter godkänd utbildning utdelas Diplom utan kostnad. Vi hjälper dig med konsultation och rådgivning även efter avslutad kurs enligt supportavtal under ett år. Efter ett år har du en årlig kostnad på 1.780 kronor exkl. moms som betalas i förskott.

Kontakta Mellby Kliniken

Kontakta oss om du har frågor om våra behandlingar, produkter, maskiner eller utrustning. Du kan ringa oss på 0734 - 39 30 11 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

1 + 8 =