Mellbykliniken

Är ett mycket väletablerat företag i Mellbystrand i Hallands Län och även olika städer i Sverige.
Företaget har arbetat med hälsa, friskvård, välmående och skönhet i över 14 år med namnet Kerstin Hälsokälla.

Företaget bildades 2003 och har ändrat sitt namn från Kerstin Hälsokälla enskild firma till Mellby Kliniken AB februari 2017.

Mellby Kliniken har utökat sina möjligheter med större lokaler, och har utökat kraftigt, därför byttes även namnet och till aktiebolag.
Bolaget har nu flera medarbetare i Mellbykliniken som även har läkare att tillgå i gruppen av behandlingar.

Våra maskiner levereras dessutom med ett helhetskoncept som innebär att du som kund hos Mellby Kliniken alltid kan erbjuda behandlingar med de modernaste apparaturerna med de senaste teknikerna och dessutom behandlingsmetoder med överlägsna resultat.

Kunden i fokus

Våra kunder riskerar aldrig att ”bli sittande” med en omodern maskinpark som inte efterfrågas eller motsvarar kundernas krav på smärtfrihet och behandlingsresultat.
Där till bland medarbetarna finns nu en egen försäljningsgrupp och maskinservice avdelning med avancerad supportavdelning och utbildning för maskinerna.

Vi kan även ge personen eller företaget krediter vid inköp, och även möjligheten att byta bort sin maskin vid inköp. Även personer som genomgår behandlingar kan få kredit.

Mellbykliniken är i dag ett väl etablerat företag inom Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Vi är idag en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur för kliniker och salonger, och ett av de som leder utvecklingen av estetisk apparatur och har alltid den allra senaste och bästa tekniken.

Kontakta Mellby Kliniken

Kontakta oss om du har frågor om våra behandlingar, produkter, maskiner eller utrustning. Du kan ringa oss på 0734 - 39 30 11 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

11 + 10 =