HUDFÖRBÄTTRING

Fraxium Erbium är ett estetisk system med den senaste tekniken för permanent hudföryngring och hudförbättring utan besvärande återhämtningstid. Behandling med Fraxium Erbium ger en kraftig stimulering av kollagen- och elastinbildningen och man kan dessutom behandla alla kroppsdelar och hudtyper.

ROSACEA OCH PIGMENTFLÄCKAR

Laserljuset passerar här det översta hudlagret, utan att påverka eller skada detta. Ljuset absorberas sedan av kärlen och ådrorna, det utvecklas en lokal värme och kärlen drar ihop sig och bleknar. I kombination med hudprodukter och kostråd hjälper vi dig att mildra dina problem !

Behandlingen upprepas ett antal gånger som regel fodras minst tre, ofta fem behandlingar ibland fler, om du har mycket avancerade förändringar, för att uppnå önskat resultat. Man ser en förbättring efter varje behandling, och du kan själv avgöra hur många gånger du önskar behandling. Som regel är det lämpligt med en ny behandling efter fyra fem veckor.

BORTTAGNING AV YTLIGA KÄRL

Ytliga blodkärl uppstår oftast i ansiktet eller på benen. De är mer estetiskt störande än medicinskt besvärande och kan i princip drabba vem som helst, oavsett ålder och kön. Orsakerna till uppkomsten är mycket varierande. Man vet att de är vanligare hos kvinnor i övre medelåldern och att arvanlagen har stor betydelse. Genomgångna graviditeter, hormonella förändringar, statiska arbeten, förfrysning, solande eller hårda slag kan också bidra till utveckling av kärlförändring.

Efter behandling: ​D​et behövs ingen återhämtning efter behandlingen och man kan återgå till vardagen direkt. Undvik träning de första dagarna. Man bör undvika solljus och använda hög solskyddsfaktor de närmaste 2 ­ 3 dagarna. Man bör vänta 4 -­ 6 veckor innan en andra behandling om det behövs. Då kan vi med säkerhet se vad som är kvar till att behandla.

BORTTAGNING AV TATUERING

Yag-lasern spränger färgpigmentet i tatueringen till mindre partiklar som kroppen sedan tar hand om, det nedbrutna pigmentet forslas bort via lymfsystemet. Denna process pågår under ca 3 månader efter själva laserbehandlingen.

För att få bort tatueringen krävs flera behandlingar under en längre tid. Hur många beror på hur gammal den är samt färg och storlek. Huden behöver även tid för att läka mellan behandlingarna, ca 4-8 veckor.

HÅRBORTTAGNING

Vi arbetar med en av de bästa utrustningarna på marknaden, en MK diodlaser med RF. Denna utrustning gör permanent hårborttagning mycket lättare tack vare RF funktionen. RF värmer upp hårroten och gör det lättare för lasern att förstöra den. Med denna unika metod är det nu även möjligt att behandla ljusa hårstrån som tidigare varit svåra att eliminera. MK har inbyggt kylsystem vilket minimerar obehag under behandlingen!

Kontakta Mellby Kliniken

Kontakta oss om du har frågor om våra behandlingar, produkter, maskiner eller utrustning. Du kan ringa oss på 0734 - 39 30 11 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

10 + 8 =