FOTVÅRD

På grund av att vi misshandlar våra fötter med alltför trånga skor, alltför felformade skor, vi står för länge på hårda golv och vi gör inte fotgymnastik, så får väldigt många människor problem med sina fötter. Det behöver inte bara vara äldre personer utan även unga människor kan få problem med nageltrång, nedsjunkna fotvalv och förstelnade tåleder.

Vi erbjuder fotvård inklusive ultraljudsbehandling. Först börjar vi med ett uppmjukande fotbad för att sedan maskinellt fila bort förhårdnader och putsa till naglar och nagelband. Efter detta får ni en läkande ultraljuds behandling som motverkar artros och stimulerar blodcirkulationen.

DETOX FOTBAD

Det är en metod som hjälper kroppen att starta en utrensningsprocess av gifter och slaggprodukter.

Vi utsätts dagligen för gifter t.ex. transfetter, raffinerat socker, bekämpningsmedel, färgämnen, konserveringsämnen mm. Stress påverkar också giftansamlingen.

Lång tids giftexponering försämrar funktionen av lever, njurar, immunförsvar, hjärta och lungor. Detox fotbad hjälper till med rening, så kroppens egna organ kan fungera bättre.

Kontakta Mellby Kliniken

Kontakta oss om du har frågor om våra behandlingar, produkter, maskiner eller utrustning. Du kan ringa oss på 0734 - 39 30 11 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan.

10 + 1 =